Ne jemi prodhues dhe eksportues të llojeve të ndryshme të khakra. Më poshtë përmenden lloji i Khakhra-s që ne prodhojmë.

</s></s>

Varietetet e Khakra: -

</s></s>

Methi Khakhra

Masala Khakhra

Jeera Khakhra

Khakhra fushore

Pav Bhaji Khakhra

Khakhra me çokollatë

Dabeli Khakhra

Khakhra manchuriane

Panipuri Khakhra

Pica Khakhra

Punk Khakhra

Paketimi: Sipas kërkesave të klientëve

</s></s>

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2015 të gjitha të drejtat e rezervuara nga AGRIPRIME.