Agriprime është një prodhues, eksportues, furnizues i shquar Papad. Ne eksportojmë papad dhe gjëra të tjera ushqimore globalisht.

Papad i cili njihet gjithashtu si Papadum është një Waffer i hollë Indian, i përshkruar ndonjëherë si një pjekës ose bukë e sheshtë. Zakonisht bëhet nga thjerrëzat e thata dhe hahet i skuqur ose i pjekur. Papad është copë e tharë thjerrëzash e mbushur me erëza indiane të cilat mund të piqen në skarë ose të skuqen thellë.

</s></s>

Llojet e papadit: -

Urad papad

Papadë kiçi (oriz)

Appalam papad

Bikaneri hënë e veçantë papad

Chana masala Hudhër papad

Chana masala methi papad

Disko Papad

Jeera Masala papad

Punjabi Masala papad

Red Chilly Papad

</s></s>

Paketimi: Sipas kërkesës së klientëve

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2015 të gjitha të drejtat e rezervuara nga AGRIPRIME.